Sunday, October 25, 2020

Si të përmirësojmë performancën tonë në punë?

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

article-page-main-ehow-images-a06-eu-52-chief-performancePerformanca jonë në punë kalon nëpërmjet tre elementëve të rëndësishëm.

Ndërgjegjësimi faktor çelës

Duke u bërë më i vetëdijshëm për situatën tënde aktuale, më i vetëdijshëm në lidhje me çfarë do të thotë puna në të vërtetë për ty, si edhe çfarë e përbën performancën dhe si mund ta përmirësosh atë…ti rrit nivelin e ndërgjegjësimit. Më pas, gëzimi, kënaqësia dhe përmirësimi i performancës tënde në punë do të të ndjekin fill pasi ti të kesh ngritur nivelin tënd të ndërgjegjësimit.

Kënaqësia në punë

Pasi të kesh rritur ndërgjegjësimin, hapi tjetër është të gjesh kënaqësinë, të zbulosh çfarë të kënaq dhe tërheq ty në punën që bën. Kjo gjë do të ketë një ndikim direkt në jetën tënde të punës, pasi puna, sipas opinionit tonë ka nevojë të jetë shumë më shumë…se thjeshtë rezultate.

Të mësuarit

Të mësuarit është ndoshta pjesa më e rëndësishme, pasi pa të nuk mund të ketë themel dhe përmirësimi i performancës nuk mund të ndodhë. Menjëherë pasi kënaqësia dhe të mësuarit të kenë zënë vend, përmirësimi i performancës do të rritet dukshëm dhe pa ndonjë përpjekje të madhe. Kujto gjithmonë se: nuk mund të ketë përmirësim pa patur ndryshim, dhe asnjë ndryshim nuk mund të shfaqet pa mësuar!

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleBarazia në punë
Next articlePaga mujore
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...