Sunday, January 17, 2021

Si të përballojmë zhurmat në punë

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

zhurma ne puneZonat e hapura në punë krijojnë shpesh mjedise të zhurmshme. Lënia e dyerve të zyrave hapur apo lënia e  mjediseve të punës pa mure ndarëse shpesh janë mënyra për të inkurajuar bashkëpunimin dhe transparencën në punë, por këta faktorë gjithashtu mund të çojë në mjedise zyrash të zhurmshme të cilat ndikojnë negativisht në produktivitetin e punonjësve. Vini re disa mënyra për të shmangur zhurmat e tepërta dhe për të qenë të përqëndruar në punën tuaj:

1. Vendosni kufje. Muzika mund të jetë një element i cili mund t’ju shkëpusë nga zhurma e krijuar në zyrë dhe t’ju krijojë një gjendje të këndshme për tu përqëndruar.

2. Bëni kujdes. Edhe vetë ju mund të jeni gjenerues zhurmash duke shqetësuar të tjerët. Mos harroni sa herë bie telefoni juaj, biseda në telefon apo biseda me ndonjë kolegun tuaj krijon zhurmë për të tjerët përreth.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...