Saturday, October 31, 2020

Si të nxjerim në pah më të mirën e punonjësve

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

businessLiderët e zgjuar nuk mbështeten vetëm në inteligjencën e tyre personale për të patur sukses, por e përdorin atë në mënyrë efikase duke i bërë punonjësit të nxjerrin në pah më të mirën e tyre. Më poshtë jepen disa mënyra se si t’i ndihmoni punonjësit tuaj të ndjehen jo vetëm të zgjuar por edhe të veprojnë me zgjuarsi:

1. Kërkoni ide kudo. Mos supozoni, se e dini se prej nga mund të vijnë idetë e reja dhe kreative. Përfshirja e punonjësve në projekte nuk duhet bërë për shkak të titujve të tyre, por duke u bazuar në aftësinë e tyre për të kontribuar në projekte.
2. Inkurajoni punonjësit të jenë më të hapur. Krijoni një mjedis të sigurt ku punonjësit tuaj të kuptojnë se munden dhe duhet të mendojnë, veprojnë dhe të flasin me arsye. Tregoni një tolerancë të lartë për gabimet me qëllim që punonjësit të mos kenë frikë për të ndërmarrë rreziqe.
3. Nxitini të përmirësohen. Ofroni mundësi punonjësve për të tërhequr të menduarit dhe sjelljet e tyre. Tregojini se prisni nga gjithsecili duke përfshirë dhe veten tuaj, përmirësimin e aftësive në punë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...