Tuesday, October 27, 2020

Si të miratohet ideja juaj

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

 imagesKur ju keni një ide brilante, mos pretendoni se të tjerët do të entuziazmohen për këtë gjë. Duhet të përpiqeni të fitoni entuziazmin e tyre. Nëse një rekomandim ose propozim miratohet, vjen shpesh si rezultat i vlerave që përcjell në vetvete dhe nga mënyra se si është paraqitur. Më poshtë janë disa pika që ju mund të ndërmerrni në mënyrë që t’i jepni propozimit tuaj të ardhshëm një mundësi për të fituar:

1. Krijoni aleat. Takoni palët e interesuara para se të keni nevojë për mbështetjen dhe miratimin e tyre formal dhe parashtrojini idenë.
2. Parashtroni thjesht. Mos e rëndoni propozimin tuaj me tone të larta ose duke shtuar të dhëna apo analiza, pasi detajet e shumta mund t’ju largojnë audiencën. Tregohuni të drejtë, të qartë dhe koncizë.
3. Nxirrni në pah të mirat. Audienca juaj dëshiron të dijë se çfarë të mire ka për ta ky propozim. Tregoni që propozimi apo ideja juaj qëndron dhe ofron të mira për gjithë audiencën.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.