Monday, April 12, 2021

Si te menaxhoni raportin me klientet tuaj?

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Ne shpeshherë dimë më shumë për drejtimet dhe qëllimet tona sesa për klientët tanë. Por, çfarë duhet të kemi parasysh në mënyrë që të kemi një marrëdhënie të mirë me klientin?

  1. Dëgjo – Klienti juaj do t’ju tregojë se çfarë dëshiron nëse i jepni një mundësi. Kushtojini vëmendje asaj që thotë dhe bëni pyetje në vend që të flisni ju tërë kohën. Ju do të jeni në gjendje t’i shërbeni më mirë atij me njohuritë dhe kërkesat që ai ndan me ju.
  2. Kërkoni vlerësime – Gjeni nëse produkti juaj përshtatet me atë që klientët tuaj po kërkojnë. Shikoni nëse ka ndonjë rregullim të vogël që mund të bëni për t’u shërbyer më mirë nevojave të tyre. Ata do të jenë më të kënaqur me transaksionin dhe do të vlerësojnë përpjekjet tuaja.
  3. Përdorni rrjetet sociale për të zbuluar interesat e klientëve – Ju duhet të flisni për diçka tjetër përveç shitjeve dhe transaksioneve. Gjeni gjëra që keni të përbashkët me klientët në mënyrë që të mund të krijoni një raport të mirë.
  4. Përgjigju menjëherë – Kjo tregon se konsumatori është një përparësi kryesore. Është e rëndësishme për një klient të dijë që po i kushton kaq shumë vëmendje. Për më tepër, kjo e mban atë më mirë të informuar për përparimin tuaj dhe ju siguron të qëndroni në mendjen e tij.
  5. Shto vlerën – Jini të gatshëm t’i jepni diçka me vlerë – një zgjidhje, një perspektivë të re, një stilolaps falas – edhe klientit të ardhur herët. Kur jeni duke kërkuar në blog ose media sociale për gjëra që mund t’ju ndihmojnë, gjeni gjëra që mund të jenë me interes për klientët tuaj. Vendosini ata me njerëz që e dini se do të donin të punonin me ta. Veprat tuaja të mira do të shpaguhen.

Vijoni leximin KËTU

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...