Friday, January 22, 2021

Si të menaxhoni dobësitë tuaja në punë

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

buPërkundër asaj që ju mund të dëshironi të tregoni apo shfaqni në një intervistë pune, ju përsëri do t’ju shfaqen dobësitë që keni. Në të vërtetë, është e rëndësishme të pranojmë gjërat që nuk janë të mira tek ne. Pasi të keni bërë një vëzhgim të hollësishëm të vetes suaj, më poshtë do të gjeni tri gjëra që duhet të bëni në lidhje me atë që identifikuat te vetja juaj:

1. Bëhuni më të mirë.
Nëse puna juaj përfshin punë në të cilat ju nuk jeni shumë të aftë, atëherë duhet punuar fort për tu përmirësuar. Merrni një mentor dhe diskutoni me të për punët dhe detyrat e vështira që keni.
2. Delegoni. Luani me pikat tuaja të forta. Gjeni një vartës, një koleg, apo një kontraktues i cili mund të bëjë punët që ju nuk jeni shumë të mirë për t’i bërë.
3. Lëvizni. Panvarësisht gjithë punës më lart, është koha për të kërkuar një punë të re. Nuk ka kuptim të qëndroni në një pozicion ku ju gjithmonë do të duhet të fshihni ose zbusni dobësitë tuaja.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...