Sunday, January 17, 2021

Si të menaxhojmë identitetin tonë online

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

online-identityNë kohët e sotme njerëzit janë mësuar që të mësojnë çdo gjë dhe të marrin çdo informacion nga interneti madje edhe për ju “ju pëlqen apo jo” çdo kush mund të mësojë diçka. Përpiquni të ruani konfidencialitetin dhe vendosin ju se çfarë informacioni dëshironi të fshihni ose jo në internet. Provoni këto tri mënyra për të menaxhuar informacionin tuaj duke lejuar ose jo që të tjerët ta shohin :

1. Kontrolloni rregullisht online emrin tuaj. Krahasoni të dhënat tuaja me ato të kolegëve për t’u siguruar që jeni duke shfaqur imazhin publik që dëshironi të duket.
2. Postoni materiale publike. Nëse ju doni të tërhiqni vemendjen e njerëzve online, është e rëndësishmë përmbajtja e materialit që postoni. Komentoni në blog dhe përditësoni faqen tuaj në facebook.
3. Krijoni një profil të biznesit tuaj. Facebook nuk mund të jetë faqja juaj e vetme e interneti ku ju jeni i antarësuar. Zgjidhni një rrjet të gjerë si Linked In dhe krijoni një profil të theksuar mbi përvojën tuaj profesionale.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...