Tuesday, December 1, 2020

Si të kemi rezultate

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

33Ka kaluar më tepër se mesi i janarit. A keni përgatitur ndonjë plan përparimi në drejtim të rezultateve që dëshironi të arrini për këtë vit? Nëse jeni si shumica e njerëzve, përgjigja është, ndoshta “jo”. Që të arrini më lehtë të planifikoni objektivat tuaja do të ishte më mirë të bëni këto gjëra:

1. Shkruani objektivat tuaja. Është më e lehtë për të arritur qëllimet tuaja kur i keni përcaktuar ato dhe i keni shënuar në letër. Të paturit e tyre gjithmonë para syve ju bën që të mos harroni asnjë moment objektivat që duhet të përmbushni për këtë vit.

2. Ftoni të tjerët t’ju ndihmojnë. Përpiquni të ndani me miqtë apo me kolegët e besuar sfidat e mundshme që mund t’ju dalin përgjatë kohës kur jeni duke punuar për të arritur objektivat tuaja. Pasi njerëzit që do t’ju rrethojnë mund të jenë motivues dhe nxitës të mirë për të ecur para.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...