Wednesday, October 28, 2020

Si të kemi një fillim të ri

Duhen lexuar

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Group of business people working at office

   Liderët apo drejtuesit të cilët kanë themeluar dhe kanë ngritur kompani, shpesh hedhin vështrimin mbrapa duke analizuar hapat dhe gjithçka kanë bërë që nga fillimi i kompanisë së tyre. Mirëpo, nëse nuk është e mundur për ta kthyer kohën prapa, për të bërë ndryshimet e duhura, përsëri ka disa mënyra që kompania juaj mund të përpiqet të jetë inovative dhe të ketë një fillim të ri. Këtu janë tre mënyra për të realizuar këtë gjë:

1. Krijoni një fond të ri. Fondi i ri krijohet me qëllim ndryshimet e reja për një fillim të ri në biznes për kompaninë tuaj. Kjo mund të tërheqë njerëz me një mentalitet dhe pasion për ndjekjen e ideve të reja.

2.Krijoni grupe të reja pune. Vendosni detyra të reja pune sipas mundësive. Trajtojeni këtë gjë si fillim dhe jo si projekt, duke vënë shpërblime të konsiderueshme në tryezë.

3. Sponsorizoni konkurse të reja. Sfidoni njerëzit të cilët  shfaqen me ide të reja dhe ofrojini të holla të mjaftueshme për t’i tërhequr për të realizuar projekte të tjera.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...