Saturday, October 31, 2020

Si të kapërcejme problemet që lindin me fillimin e një projekti të ri.

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

designing-new-projects1Nëse jeni duke përgatitur një prezantim, ose duke shkruar një shkrim përmbledhës, mund të jetë e vështirë për të filluar një projekt të ri. Sepse fillimi në kohë është faktori kryesor i vendosjes së një afati përfundimi, përcaktimi i këtij afati ndihmon shumë në produktivitet. Celësi i suksesit është fillimi i mbarë, duke bërë përgatitje të vogla ndërkohe që je duke bërë gjëra të tjera. Merrni shënime mbi projektin e ri ndërkohë që jeni duke shkruar për aktivitetet tuaja ditore. Përgatisni një dosje në desktopin tuaj me emrin e projektit, dhe mblidhni gjithë informacionin që keni. Kur është  koha për t’u ulur dhe për të perfunduar projektin, nuk do t’ju duhet të kaloni pengesat e fillimit dhe do e keni shumë më të lehtë. 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...