Wednesday, April 21, 2021

Si të jeni një punonjës i suksesshëm

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

business_results_successTë kënaqni shefin me punën tuaj është një taktikë e suksesshme dhe e sigurt për tu rritur në karrierë. Por nganjëherë ndodh që të mbeteni një vartës i mirë nën hijen e shefit. Dhe është e vështirë të ngjiteni në shakllët e karrierës në një organizatë nëse jeni quajtur vazhdimisht si pjesë e ekipit të shefit tuaj dhe jo si një kontribues individual.

Provoni këto tri pika për të qëndruar më vete:

1. Dilni para të tjerëve. Kërkoni mundësi për të paraqitur punën tuaj para menaxherëve më të lartë. Jini të qartë në lidhje me arritjet të cilat janë rezultat i përpjekjeve tuaja.
2. Krijoni rrjetin tuaj. Qëndroni me njerëzit në zyrat e tyre, dilni me ta për drekë apo kafe si dhe le ta dinë ata se çfarë po bëni dhe se si mund t’i ndihmoni ata. Sigurohuni që ata t’ju shohin si person veç shefit tuaj.
3. Planifikoni lëvizjen tjetër të karrierës. Ju e dini se çfarë duhet të bëni për më vonë si dhe të pyesni punonjësit në kompaninë tuaj për mundësi potenciale.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...