Friday, January 15, 2021

Si të jemi të fortë emocionalisht në punë

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

crying-at-workShumicës së njerëzve i ndodh që në momente të caktuara në punë të ketë diçka që i bën ata të derdhin lot, p.sh: një kolegu juaj pushohet nga puna, ideja juaj është kritikuar nga eprorët, ose ju keni marrë një vlerësim jo të mirë për performancën tuaj. Askush nuk është imun ndaj këtyre ndjesive jo të këndshme që shkaktohen në punë. Nëse do të keni raste që mund të prekeni nga të tilla ndjesi, do ishte mirë të vepronit duke:

1. Dalë nga zyra. Justifikoni veten me edukatë në mjedisin e punës dhe pastaj shkoni në një dyqan, kafene, apo në makinën tuaj për tu qetësuar. Merrni pak ajër të freskët, thërrisni një mik që dëshironi ose shprehni ndjesitë tuaja qoftë edhe kur jeni vetëm.
2. Shqyrtuar situatën. Pasi të jeni qetësuar nga situata e pakëndëshme e cila ju shkakëtoi mërzitje, është mirë që të shqyrtoni me qetësi situatën e ndodhur. Nëse një kolegu juaj ka reaguar padrejtësisht ndaj jush, duhet që të flisni me të në privatësi dhe t’i shpjegoni pse mënyra se si ai u soll me ju, ishte e padrejtë. Vazhdoni të jeni të qetë dhe sugjerojini atij se si të mund të silleni pa prekur dhe lënduar njëri tjetërin në të ardhmen.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...