Sunday, January 24, 2021

Si të gjeni një punë të re?

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

images4Çdo vit që vjen shoqërohet me ambicie të reja? Doni të merrni përgjegjësi të reja? Dëshironi të nisni një punë të re? Ja disa këshilla praktike:

Konsultohuni me një hartues profesionist për CV
Nëse doni që rekrutuesi të thotë “wow” kur të lexojë CV tuaj, atëherë konsultohuni më një hartues profesionist për CV. Ndonjëherë interneti nuk iu ndihmon për të kuptuar strukturën ideale të CV, ose mund të keni një ide në kokën tuaj por nuk mund ta hidhni në letër. Një hartues profesionist për CV, mund t’iu ndihmojë ta bëni CV tuaj për punët specifike për të cilat po aplikoni. Nëse jeni i interesuar për një punë në lidhje me drejtësinë, atëherë CV juaj duhet të fokusohet në atë format. Gjithashtu një shkrimtar profesionist mund t’iu ndihmojë ta shkruani CV saktë, duke përdorur terma të kompanisë dhe në këtë mënyrë t’i lërë përshtypje rekrutuesve dhe të ndikojë pozitivisht tek ju.

Investoni për një celular me teknologji të zhvilluar
Qëndroni në lidhje me mundësitë e reja të punës duke u azhornuar përmes celularit tuaj. A nuk do të ishte më mirë që sa herë të dilni për kafe, për shoping gjithmonë të qëndroni në kontakt me emailin tuaj?

Përfshihuni në rrjete më të mëdha sociale.
Përpiquni të kuptoni rrjetet kryesore sociale si: Facebook,Twitter dhe LinkedIn. Sigurohuni që profilet tuaja janë aktive dhe profesional në paraqitje. I përdorni ato në avantazhin tuaj duke u lidhur me profesionistet e kompanisë, bashkohuni me grupet  përkatëse të karrierës dhe ndani lajmet më të fundit.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<