Tuesday, October 27, 2020

Si të flasim në një takim

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

bisedimTë folurit nëpër takime është proces i lehtë për disa persona, por për një pjesë tjetër mund të jetë plotësisht e vështirë dhe herë herë frikësuese. Nëse bëni pjesë në grupin e fundit gjatë një takimi, përpiquni që të përgatisni disa fraza të dobishme që mund t’i përdorni gjatë bashkëbisedimit. Më poshtë paraqiten tri mënyra për të filluar:

1. A kemi menduar për … Nëse ju keni një ide për të shtuar, por nuk jeni tepër të sigurt për të, atëherë shprehuni thjesht duke kontribuar në bisedë, në vend që t’i shmangeni asaj.
2. Të dini të mbroheni … Mund të jetë e vështirë që të pajtohen me diçka pa bërë debate të forta, por me anë të komenteve tuaja duhet të shpjegoni se jeni duke mbajtur një qëndrim të caktuar.
3. Kjo mund të jetë një pyetje e sikletshme... Ju mund të ngurroni të flisni kur ende nuk e dini se çfarë po ndodh në takim. Mos qëndroni pa folur por kërkoni sqarime dhe informacion, pasi kështu mund të ndihmoni të tjerët që janë në të njëjtën pozitë si ju.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.