Wednesday, April 21, 2021

Si të evitoni stresin në punë gjatë verës?!

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

design desk eyewear 313690

“Keep Calm, It’s just Summer!”

Kur jashtë është nxehtë dhe pothuajse të gjithë janë me pushime është e lehtë të biesh në depression ulur nën dritat e zbehta të zyrës.

Ja cilat janë 7 mënyrat për të qenë të motivuar:

  1. Thuajini JO rrjeteve sociale për disa orë. Veçanërisht nëse e dini që do të gjeni fotografi të miqve tuaj nga vendet ku ata pushojnë.
  2. Veshja juaj! Po po, veshja juaj ndikon në ritmin apo frymëzimin tuaj për punë. Kur ju dukeni bukur dhe profesionistë, ju ndiheni profesionistë dhe do ta bëni më mirë punën tuaj.
  3. Çohuni shpesh nga tavolina! Përveç lëvizjeve të shpeshta në zyrë në kohën e drekës bëni një shëtitje, uluni në një park ose planifikoni një takim “në këmbë” me kolegë. Ju do të ktheheni në zyrë të rifreskuar dhe të gatshëm për të punuar.
  4. Filloni herët; mbaroni herët! E dimë që gjumi i mëngjesit është më i ëmbli por një orë më herët në punë gjatë verës eviton stresin.
  5. Merrni sa më shumë lëngje! Duke qëndruar i hidratuar keni më shumë energji mbani trupin në formë dhe jeni më i motivuar.
  6. Listoni prioritetet! Vendosja e prioriteteve për kryerjen e detyrave gjatë ditës dhe vendosja e një afati kohor për secilën prej tyre do t’ju bëjë të ndiheni më pak të stresuar.
  7. Not pas pune! Një “spërkatje” pas punës në pishinë me familjen apo miqtë do të të motivojë ta përfundosh punën më shpejt. 
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...