Thursday, October 29, 2020

Si të dilni fitimtarë në konkurrencën për vendin e punës?

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

short-interview-jobGjatë proçesit të krahasimit të kandidatëve për punë, ata të cilët shfaqin cilësi, aftësi, shkollim, eksperiencë dhe njohuritë që punëdhënësi kërkon, ftohen për intervistë. Njëri përzgjidhet. Si t’ia bëni që të jeni ju i përzgjedhuri?

Aparenca juaj fizike ka rëndësi.

Eshtë gjëja e parë që punëdhënësi shikon tek ju. Veshja juaj, flokët, make up-i, aksesorët etj. krijojnë një përshtypje direkte tek ai. Mundohuni të jepni më të mirën në përshtypjen tuaj të parë. Prezantimi i vetes suaj si kandidat duhet të jetë i përsosur.

Bashkëveprimi juaj gjatë intervistës së punës, ju bën ose të triumfoni ose të dështoni.

Për përgatitjen e intervistës nevojiten përgjigje profesionale për pyetje të fuqishme. Ju duhet të tingëlloni i ditur, kompetent, dhe me përvojë. Ju duhet të jeni në gjendje të jepni shembuj në lidhje me çfarë keni realizuar, kontribuar si edhe besimi është shumë i rëndësishëm. Kjo është diçka të cilën jo shumë njerëz arrijnë ta bëjnë siç duhet. Përgatisni përgjigjet.

Kushtojini një vëmendje të kujdesshme pjesëve tuaja fizike të cilat do të jenë të dukshme nëpërmjet tavolinës gjatë intervistës. Thonjtë e papastër apo ndonjë njollë e zbehtë në këmishë do të përbënin shumë problem. Pasi ato dërgojnë një mesazh të fortë rreth kujdesit tuaj për detajet dhe kujdesit personal.

Flisni për çështje pune dhe objektiva që janë të rëndësishme për ju. Gjithashtu bëni edhe pyetje për të vlerësuar nëse kultura e kompanisë është e përshtatëshme apo jo për ju, pasi nuk duhet të lini përshtypjen se mund të bëheni pjesë e çdo organizate që ju hasni gjatë kërkimit për punë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...