Sunday, February 28, 2021

Si të bëheni lider idesh?

Duhen lexuar

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

liderNë kohët e sotme gjithkush ka parimet dhe idetë e veta personale. Nëse ju dëshironi të ecni përpara duhet të jeni më shumë se “person që kupton ç’është biznesi”. Identifikoni veten si dikush me një të ardhme të vërtetë unike brenda dhe jashtë kompanisë. Më poshtë janë tri mënyra për tu bërë të tillë:

1. Krijoni prezencën tuaj online. Interneti është vendi më i përkryer, ku mund të filloni të tregoni njohuritë tuaja. Postoni dhe komentoni në blog, si dhe shpërndani komentet duke krijuar një rrjet online.
2. Fitoni çmime. Identifikoni çmimet dhe vlerësimet që kanë rëndësi në industrinë ku ju veproni dhe mos hezitoni të merrni pjesë duke u vetëpropozuar, ose të bindni kolegët t’ju propozojnë në ndonjë kompeticion.
3. Tregoni dëshmitë. Kompania jo gjithmonë është në kontrollin tuaj, kështu që nëse keni një diplomë nga një shkollë e lartë shumë e dëgjuar  apo dëshmi nga njerëz të rëndësishëm, shfaqini ato dukshëm tek të tjerët. Kredibiliteti i vërtetuar me dokument është gjithmonë i vlefshëm.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...