Monday, April 12, 2021

Si të arrijmë qëllimet e karrierës

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

career-paths-in-businessPërpjekjet për zhvillim shpesh përqëndrohen në faktin se si mund të arrihen qëllimet e karrierës tuaj për një periudhë afat-gjatë. Sukseset afat-shkurtëra janë delikate për të bërë lëvizjen tuaj të ardhshme dhe për të përgatitur aspirata për periudhë afat-gjatë. Më poshtë paraqiten tre mënyra të rëndësishme për të krijuar munësitë e karrierës tuaj.

1. Tregoni pikat tuaja më të forta. Bëni më shumë se ajo çka ju bëni më mirë. Shpesh në karrierë është mirë që të provoni nga pak për çdo gjë dhe të përmirësoni pikat tuaja të dobta, por mos anashkaloni ato të fortat.
2. Përforconi “markën” tuaj. Zgjidhni aktivitetet jashtë punës, të cilat zhvillojnë imazhin që doni të përcillni. Për shembull, krijoni vullnetarisht grup për ndërtimin e një shkolle nëse jeni i mirë për të menaxhuar projekte. Përdorni përvojën tuaj dhe mënyrat e komunikimit për të përforcuar aftësitë tuaja në punë.
3. Krijoni mjedisin për sukses. Mbani rreth vetes njerëz që ju duhen t’ju ndihmojnë  për të bërë punën tuaj sa më mirë. Njerëzit duhet të njohin vlerat dhe qëllimet e përbashkëta, para se ata të jenë të gatshëm të ndajnë me ju atë që ata dinë, në këtë mënyrë ju po investoni në marrëdhëniet tuaja.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...