Monday, April 12, 2021

Si t’ju ndjekin punonjësit

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

meetingsShumë iniciativa të vlefshme dështojnë për shkak të komunikimit jo të mirë: zakonsht menaxherët mendojnë se kanë komunikuar gjithë informacionin e duhur, por ende ndodh që të punësuarit të mos dëgjojnë gjithçka që thuhet. Më poshtë janë tre veprime që ju mund të kryeni për të bërë që punonjësit tuaj t’ju dëgjojnë edhe kur nuk duan të dëgjojnë:

1. Testoni mesazhin tuaj. Formalisht provoni të shpërndani një deklaratë individëve apo grupeve të veçanta, sidomos në ato grupe që ju dyshoni se do të rezistojnë dhe nuk do i kushtojnë vëmendje informacionit.
2. Nxisni njerëzit. Është e vështirë që të detyrosh punonjësit të të dëgjojnë, në të tilla raste është më mirë që nisma juaj të mos realizohet. Kështu që shfrytëzoni mëngjesin apo drekën për të marrë dhe patur më pranë shumë njerëz të cilëve mund t’i komunikoni takimet që do zhvilloni.
3. Vazhdoni. Sigurohuni që njerëzit të dëgjojnë dhe të kuptojnë atë që ju thoni dhe trasmetoni. Shikoni nëse ata kanë pyetje apo reagime për këtë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...