Wednesday, October 21, 2020

Si mundet Google të ruaj inovacionin brenda tij?

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Google është i famshëm për të inkurajuar inovacionin duke i dhënë mundësi dhe leje inxhinierëve të tij të kalojnë nje ditë në javë duke u marrë me projekte që nuk lidhen me punët e tyre. Ndërkohë drejtuesit e kompanisë janë të shqetësuar që kompania po i lë idetë më të mira të ikin kot. Si rrjedhojë, Google po krijon procesin e parë formal për të shqyrtuar këto projekte “jo të zakonshme”, duke shpresuar identifikimin e ideve më të mira në kohë dhe përkushtimin e burimeve për të ndihmuar lulëzimin e tyre.  Kompania ,gjithashtu, po punon në problemet e mbajtjes së punonjësve, të kujdesshëm që këto ide të mira të mos i cojnë ata drejt krijimit të kompanive të tyre individuale. (marrë nga Harvard Business Review (HBR), Qershor 2009)

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...