Sunday, January 17, 2021

Si mund të performojmë mirë në një ushtrim në grup?

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Group autonomousUshtrimet në grup janë një teknikë gjerësisht e përdorur. Përgjithësisht i jepet një detyrë 4 deri në 8 kandidatëve për të punuar së bashku, ndërkohë që vlerësuesit vëzhgojnë punën e tyre. Pasi vëzhgojnë performancën, kur ushtrimi mbaron, vlerësuesit do të vlerësojnë grupin në përputhje me kompetencat e paracaktuara. Kompetencat më të zakonshme për tu përmendur në një ushtrim në grup janë:
• Komunikimi dhe ndikimi
• Ndërtimi i lidhjeve
• Puna në ekip
Gjithashtu kandidatët duhet të tregojnë: që janë proaktivë, janë duke kontribuar dhe manovrojnë me anëtarët dominues të grupit. Ushtrimet në grup së fundmi janë bërë një metodë gjerësisht e përdorur nga rekrutuesit e kompanive të ndryshme.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...