Wednesday, April 21, 2021

Si mund të aplikoni për punë

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

clickPyetje:
Urime fillimisht për faqen tuaj . Më duket vërtetë interesante dhe profesionale.
A mund të di të lutem se si të aplikojë për punë?

Përgjigje:
Ju falenderojmë që dëshironi të jeni pjesë e punëkërkuesve në duapune.com.
Përkujdesi për klientin dëshiron t’ju shpjegoj se si funksionon duapune.com duke ndjekur hapat e mëposhtme:

1.
Regjistrohuni duke krijuar llogarinë tuaj

2.
Në llogarinë tuaj krijoni CV tuaj në anglisht, ose shqip si të dëshironi (përpiquni që CV juaj të jetë sa më e plotë dhe sa më e përditësuar me informacione shtesë).

3. Dhe nëpërmjet CV tuaj në llogarinë tuaj në duapune.com ju mund të aplikoni në çdo vend pune që dëshironi vetëm me një klik.

4.
Pas klikimit CV juaj dërgohet automatikisht tek punëdhënesi përkatës për pozicionin vakant dhe më pas është punëdhënësi që do t’ju njoftojë për intervistën e punës, në bazë të përzgjedhjes së CV që ai bën.

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo rast!

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...