Monday, October 19, 2020

Si mund ta përdor flirtimin për ta bërë punën më të lehtë

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

article 2014135 053BFE020000044D 90 468x422Flirtimi në punë nuk është diçka që mund të kufizohet te çdo lloj seksi, apo çdo lloj moshe. Në fakt, çdo kush e bën atë në një moment apo në një tjetër.

Nuk ka asnjë dyshim se një flirtim i përmbajtur mund t`ju ndihmojë ti mbaroni punët dhe të vlerësoheni nga marrësi në të njëjtën kohë.

Çfarë është dhe si ta bëjmë?
Duke qenë miqësor, duke qeshur në mënyrë natyrale dhe në përgjithësi duke qenë i sigurt dhe i lumtur, është një fillim i mirë.

Nuk duhet të keni frikë nga flirtimi dhe nuk duhet  t`ju bëjë qesharakë në sy të të tjerve. Ai tregon se dhënësi është duke bërë një lloj përpjekje për të qenë miqësor dhe marrësi është duke marrë një trajtim të veçantë.

Beni komplimente
Komplimetet shpesh herë mund të jenë të rrezikshme, veçanërisht nëse ato nuk janë të sinqerta. Por një kompliment i vërtetë në lidhje me punën e dikujt ose diçka që ata kanë bërë është diçka e mirë. Lëvizja nga komplimenti te flirti është një hap i qartë. Kur dikush bën një punë të mirë pse nuk ja thoni atij, do të jetë më e lehtë për ju kur të kërkoni favore të nevojshme më vonë.

Mos e teproni
Ju nuk keni pse të silleni në mënyrë ekstraverte. Flirtimi mund të jetë diçka delikate. Ju duhet vetëm të arrini një ekuilibër.

Disa njerëz i kanë shumë qef komplimentet apo lajkat. Kështu në këtë rast ju duhet ti bëni ato por përpiquni të jenë sa më të sinqerta. Ndoshta ata duan mbështeje që nuk ka lidhje me punën. Mbani mend  se nuk jeni duke humbur asgjë nga flirtimi.

Vazhdoni ta bëni
Flirtimi i bën të tjerët të besojnë te ju dhe kjo do të thotë që të vazhdoni ta bëni. Nuk mund të bëni një flirtim thjesht sa herë që doni apo nuk doni ju, kjo do të ndikojë te ju. Gjithashtu nuk mund ta teproni me flirtimin sepse përsëri kjo do të ketë ndikim te ju.

Flirtimi mund të jetë delikat por jo i pafuqishëm. Nëse nuk e keni të natyrshme bëni praktikë për të zbuluar “flirtin tuaj të brendshëm”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...