Thursday, October 29, 2020

Si mund ta menaxhojmë më mirë kohën e punës?

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

work-problems1•  Bëj një listë ku të renditësh të gjitha gjërat që duhet të bësh gjatë ditës, duke përfshirë edhe detyrat e tua rutine.
• Mendo për afatet, si edhe ji i vetëdijshëm për “orën tëndë të brendshme” p.sh: nëse je në pikun e përqëndrimit, frymëzimit dhe aftësive të tua mendore, merru dhe kryej punët më të ndërlikuara dhe sfiduese.
• Bëj vend edhe për ndërprerjet, telefonatat, mbledhjet etj. Si edhe mos harro të bësh edhe pushime të shkurtra herë pas here.
• Mbaje të pastër e të rregullt tavolinën tënde të punës, pasi organizimi dhe rregulli i vazhdueshëm të ndihmon të jesh më i qartë dhe qartësia ndikon në të kryerit e punëve më shpejtë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...