Saturday, September 18, 2021

Si e ka transformuar COVID punën me orare fleksibël nga ” mirë të jetë ” në “duhet të jetë.

Duhen lexuar

10 kompanite qe po rekrutojne

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor!

Humori i te shtunes. #saturday #duapune #humor #njoftim #njoftimepune #njoftimpune #gjejpune #pune #shqiperi...

Akrepi

Akrepi- Horoskopi Ai person i cili di çdo gjë për secilin koleg në zyrë. Në punë është autoritar...

Peshorja

Horoskopi - Peshorja ne pune! Peshorja është shenja më e shoqërueshme në punë. Asaj...

Puna me orare fleksibël nuk është një koncept i ri, në fakt është një koncept që ka ekzistuar për disa dekada.

Por çështja është … Puna fleksibël nuk ka qenë kaq fleksibël!

Megjithëse kompanitë kanë ofruar programe fleksibël të punës në të kaluarën, punonjësit që i shfrytëzuan ato shpesh stigmatizoheshin si dembelë, të paangazhuar dhe jo besnikë ndaj kompanisë.

Mbi të gjitha, pse një punonjës i angazhuar dhe punëtor NUK do të donte të vinte në zyrë ?

CEO i Work Sandeep Mathrani kohët e fundit tha: “Ata që janë më pak të angazhuar në punë janë shumë të qetë duke punuar nga shtëpia”.

Komentet e tij ndezën reagime dhe meme nga shumë CEO të tjerë të kompanive teknologjike.

Çështja është se mënyra se si ne mendojmë për fleksibilitetin e punës ka ndryshuar, tani është standardi i ri për mënyrën se si bëhen gjërat dhe po shtyhet në maksimum pasi pandemia ka ndryshuar plotësisht punën dhe jetën.

Mos harroni se puna fleksibël nuk është e njëjta gjë me punën në distancë. Unë ende besoj se ka vend për cdo punonjës në një kompani.

Puna fleksibile ka të bëjë me lirinë kur, ku dhe si e bëjnë punën të punësuarit në të gjithë botën.

Puna fleksibile = E ardhmja e punës = E tashmja

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

10 kompanite qe po rekrutojne

Cilat jane 10 Kompanite e renditura ne krye te duapune.com per nga numri i vendeve te lira te punes qe ato ofrojne:

Humor!

Humori i te shtunes. #saturday #duapune #humor #njoftim #njoftimepune #njoftimpune #gjejpune #pune #shqiperi...

Akrepi

Akrepi- Horoskopi Ai person i cili di çdo gjë për secilin koleg në zyrë. Në punë është autoritar...

Peshorja

Horoskopi - Peshorja ne pune! Peshorja është shenja më e shoqërueshme në punë. Asaj...

5 kategorite e javes

Njihuni me 5 kategorite me ne krye, sa i perket numrit te vendeve te lira te punes qe ofrohen: