Monday, January 25, 2021

Si duhet të kërkoni rritje rroge

Duhen lexuar

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

salaryShumë njerëz ecin me supozimin se nëse e bën punën mirë, atëherë do të të ndjekë edhe rritja e rrogës. Për të arritur tek kërkimi i rritjes së rrogës, ju duhet të pyesni se çfarë duhet patur parasysh për të kërkuar rritje rroge. Por, para se të kërkoni këtë gjë, duhet të jeni të sigurtë që jeni të përgatitur për këtë hap.

1. Informohuni gjerësisht për situatën në kompaninë tuaj. Është gjithmonë e lehtë për tu ngritur profesionalisht kur kompania është duke ecur mirë. Nëse kompania juaj nuk është në një gjendje të mirë ekonomike atëherë shtyni bisedimet për një kohë tjetër.

2. Shqyrtoni me vërtetësi vlerat tuaja në treg. Sa duhet të jetë rroga juaj për të konkuruar me punonjës të kategorisë tuaj brenda dhe jashtë kompanisë? A duhet që puna juaj të kërkojë të përdorni aftësitë dhe përvojën më të mundëshme që zotëroni? I njihni vlerat tuaja të vërteta, të cilat të mund t’i vini në dukje?

3. Shfaqni kontributet tuaja më të mëdha. Ju keni më shumë gjasa për tu rritur dhe për të fituar rritje rroge, nëse shefi juaj mund ta parashtrojë rastin tuaj para të tjerëve në kompani. Gjeni mundësi për të demonstruar vlerat tuaja përpara shefit dhe ekipit tuaj.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...