Wednesday, April 21, 2021

Shmangni humbjen e kohës në punë

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

ora1Krizat dhe ngjarjet e veçanta në punë na detyrojnë shpesh që të gjejmë kohë “ekstra” për të kryer detyra të rëndësishme. Në një javë të zakonshme shumë orë pune shpenzohen në takime të panevojshme, ndërprerje të cilat na krijojnë mungesa efikasiteti. Në raste të tilla mos prisni por përpiquni si ta zëvendësoni kohën. Më poshtë janë dy mënyra për të rifituar kohën e humbur:

1. Analizoni kalendarin tuaj të punës. Shikoni kalendarin e punës për muajin e kaluar dhe analizoni cilat takime dhe mbledhje janë të nevojshme për të çuar përpara qëllimet tuaja? Pastaj shikoni përpara në muajin e ardhshëm dhe elemioni ato takime që ju mund t’ju duken pa ndonjë rëndësi të madhe dhe që mund t’i anashkaloni pa ndonjë pasojë.
2. Shqyrtoni planin e punës. Shpesh koha e humbur bëhet e pa dukshme për ne duke mos e kuptuar se si kalon. Shqyrtoni raportet dhe planet që keni hartuar dhe identifikoni detyrat që duhen kryer me rradhë në kohën e duhur, për të shmangur humbjen e kohës.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...