Wednesday, October 21, 2020

Shenjat e një punonjësi të shkëlqyer

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

imagesNjë punonjës i shkëlqyer ka disa karakteristika dhe tipare të favorshme që e vlerësojnë  në krahasim me të tjerët. Duke i ditur këto karakteristika punëdhënësit do ta kenë më të thjeshtë të promovojnë ata që e meriton dhe që  mund të përballojë autoritetin dhe përgjegjësitë.

Lexoni 10 tiparet karakteristike të një punonjësi të shkëlqyer.  I afrojnë këto karakteristika ndokujt që punon me ju?

1.       Besnikëri dhe integritet

2.       Marrja e përgjegjësive për veprimet që kryen

3.       Iniciativa

4.       I jep rëndësi asaj që duhet

5.       Dëgjues i mirë

6.       I besueshëm

7.       I përgjegjshëm dhe i gjithanshëm

8.       I disiplinuar

9.       Fleksibël ndaj gjërave të reja

10.   Tejkalon pritshmëritë

Nëse ndonjë person në punën tuaj ka karakteristika të ngjashme atëhere ai është  jo i zakonshëm.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...