Sunday, April 18, 2021

Shembull CV nga duapune.com

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Kur shkruani një CV duhet të keni parasysh se kompanitë, në varësi të pozicionit të lirë të punës, mund të marrin nga 75 deri në 250 CV. Dhe menaxheret e burimeve njerezore nuk shpenzojnë me shume se 11 sekonda kohë për të parë secilën prej CV-ve. Kështu që në CV, ju duhet të jepni maksimumin tuaj. Ajo duhet te jete sa me e permbledhur dhe e bukur estetikisht që të tërheqë vëmendjen e rekrutuesit me të parën.

Njerëzit ende vazhdojnë të bëjnë gabime gjatë shkrimit të CV-ve ( rezyme ) duke futur elementë që nuk duhen dhe duke lënë jashtë të tjerë elementë që janë të rëndësishëm. Kjo gjë e bën më të lehtë punën e punëdhënësit sepse ai zbulon menjëherë CV-të e papërshtatshme, por ndërlikon karrieren tuaj sepse do ta keni shumë të vështirë të gjeni një punë me një CV të tillë.

Ne kemi menduar t’jua lehtësojmë disi këtë detyrë duke ju dhënë në vijim një shembull konkret të një CV -e nga duapune.com

Kujdes!!! Ju sugjerojmë të mos e merrni shembullin e CV -së “copy-paste”. Ruajeni modelin si strukturë dhe personalizojeni sipas karakteristikave tuaja.

SHKARKO KËTU Formën e CV-së

Per shembuj apo modele te tjera CV sipas pozicionit te punes mund te gjeni ketu: 

https://www.duapune.com/blog/keshilla-mbi-cv

Tani mund të hyni në duapune.com dhe të aplikoni me CV tuaj te re. Suksese!!!

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...