Wednesday, April 21, 2021

Shembull CV: Pozicion pune ne Marketing!

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Në kërkim të një pozicioni pune në Marketing?Ju njohim me shembullin e CV-së për rastin tuaj.

Nëse jeni në kërkim të një pozicioni tjetër pune në fushën e Marketing-ut, përdorni këtë shembull CV -e, në mënyrë që të fitoni pozicionin e punës që dëshironi.

Vendosni një seksion të veçantë për arritjet tuaja kryesore. Nëse jeni i ri në këtë fushë, provoni të mendoni për mënyra të tjera (të rëndësishme) në të cilat jeni dalluar. Vendosni këto në një seksion të Aftësive kryesore nën deklarimin tuaj personal.

Gjithashtu, jini specifik në përshkrimet tuaja. Nëse keni arritur shitje, rekorde ose keni arritur 100% të synimit tuaj mujor, permendjani punëdhënësit tuaj të mundshëm këtë.

Këshilla mbi CV

Shembull

Deklarata Personale

I orientuar drejt rezultateve, i ndërgjegjshëm dhe efikas. Menaxher i marketingut dhe komunikimeve me një eksperiencë të gjatë në menaxhimin e eventeve, marketing-ut dhe administrimit. Me aftësi shumë të mira në dizajn, kuptim të audiencës së mundshme, aftësi InDesign dhe Photoshop. Jam në gjendje të krijoj komunikime tërheqëse të cilat nxisin ndërveprime. Komunikim shembullor dhe aftësi të mira në ndërtimin e marrëdhënieve me klientët. Punoj mirë nën presion dhe përballoj shumë detyra për të arritur qëllimet në afate me kohëzgjatje të shkurtër.

Aftësitë Kryesore
Rezultate të arritura. Shembuj
 • Plotësisht i përgjegjshëm për praninë e mediave sociale – me rezultate në rritje të konsiderueshme të angazhimit dhe trafikut të shitjeve (+28% çdo muaj).
 • Krijuar një nga kontratat më të mëdha të kompanisë (negociatat në vazhdim); fituar një kontratë me vlerë xxx.
 • Organizuar një ngjarje një-ditore të shitjeve VIP, duke rezultuar në vëllime të mëdha të trafikut në internet.
 • Siguruar analiza dhe krahasime për XXX, krijuar dhe menaxhuar tetë (8) ngjarje muzikore të sponsorizuara që përfshinin vota publike të mediave sociale për artistët, duke arritur gjithsej 38,000 të pranishëm.
Historia e Punësimit

01/2013 – Aktualisht,       
Menaxher Marketingu, Kompania

 • Mban përgjegjësinë e plotë për të gjitha çështjet e marketingut dhe komunikimit
 • Ka përgjegjësi të plotë për vendimet e dizajnit të stendave, furnizimin me ushqime dhe dhuratat për panairin e industrisë
 • Siguron këshillim të marketingut për fushata specifike dhe lidhje me palët e interesuara të brendshme
 • Mirëmban dhe përditëson faqen e internetit të kompanisë dhe faqet e marketingut të brendshëm
 • Drejton në mënyrë proaktive, përgatit dhe shkruan të gjithë komunikimin, për shembull njoftimet e ndërmarrjes

06/2009 – 01/2013       
Ekzekutiv i marketingut dixhital, Kompania

 • Kryen analiza të avancuara të tregut dhe konkurrencës, duke nxjerrë në pah mundësitë dhe trendet
 • Analizim dhe monitorim i kryer i KPI-ve në internet, dhe optimizimi i fushatës ROI
 • Mori përgjegjësinë e plotë për praninë e faqes Skandinave dhe mediat sociale, ofertat e përkthyera dhe të adaptuara në Mbretërinë e Bashkuar, duke rezultuar në një rritje të konsiderueshme të angazhimit dhe trafikut (+ 28% çdo muaj)
 • Bashkëpunimme me call center/ departamentet online në lidhje me synimet, duke identifikuar produkte me lëvizje të ngadaltë

05/2009 – 06/2009         

Asistent Marketingu (Internship), Kompania

 • Konceptoi, prodhoi  dhe shpërndau newsletters
 • Kryerja e raportimit dhe monitorimit ditor të KPI-se
 • Krijuar një ngjarje një-ditore të shitjeve VIP duke rezultuar në rritje me 4%

05/2008 – 05/2009

Ekzekutiv Shitjesh, Kompania

 • Punoi krahas studimeve dhe iu ofrua një rol me kohë të plotë për shkak të aftësisë së mirë me shitjet
 • Telefonoi klientë të rinj për të promovuar kompaninë dhe produktet e saj, duke maksimizuar mundësitë e biznesit dhe ndërtimin e marrëdhënieve
 • U mor me probleme teknike dhe riparime të kërkuara dhe rekomanduara të produkteve dhe ofroi shërbime të përshtatshme

10/2005 – 04/2008

Asistent  i Shitjeve, Kompania

 • Ka punuar krahas studimeve, duke kryer shitje në kohë kritike
 • Ofroi shërbime të shkëlqyera për klientët

EDUKIMI

10/2008 – 08/2009

Master (MBA) Marketing & Menaxhim

Universiteti, Qyteti, Shteti

Tema e diplomes: “…”

10/2005 – 08/2008

BA: Menaxhim Biznesi

Universiteti, Qyteti, Shteti

Modulet Kryesore: Aftësitë e biznesit; Menaxhim Operacionesh; Ekonomi, Biznes dhe Qëndrueshmëri; Kontabiliteti financiar; Parimet e marketingut; Sjellja organizative; Vendimmarrja e biznesit

SOFTWARE

I avancuar: Google Adwords – Adobe Suite (PS) – Google Analytics – InDesign – Photoshop Omniture – Facebook Ads – Screaming Frog SEO – Twitter Analytics – SmartFocus – MailChimp – Shopify | Shkëlqyeshëm: SketchUp – Bing Ads – |Shumë mirë: Microsoft Office – Apple – Pinterest Analytics – Wunderlist – Trello – Slack – Instagram Insights | Bazike: FileZilla – HTML

INTERESAT PERSONALE

Të mësoj programe software të reja – Të rrisë të ardhurat në bazë të meritokracisë – Pushime

REFERENCAT SIPAS KËRKESËS

Për të ruajtur strukturën

SHKARKO KËTU Formën e CV-së

Per shembuj te tjere vijoni leximin tuaj ketu: https://www.duapune.com/blog/keshilla-mbi-cv

Paçi fat!

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...