Tuesday, January 26, 2021

“Shefi kërkues”

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

BossPër 30 vjet me rradhë  Edi kishte vajtur në punë në 9 fiks. Ai nuk ishte munguar asnjë ditë dhe nuk ishte kurrë me vonesë.
Një ditë të caktuar ora 9 kishte vajtur dhe Edi ende nuk kishte mbërritur në punë, Kjo shkaktoi një ndjesi të çuditshme tek të gjithë.  I gjithë personeli kishte pushuar së punuari, dhe vetë shefi shikonte orën dhe pëshpëriste  në korridor.
Më në fund Edi u shfaq në orën 10, me rroba me pluhur dhe të shqyera, fytyrën e gërvishtur dhe të shtypur, me syzet e shtrembëruara. Ai çalonte me dhembje dhe të gjithë sytë ishin mbi të. Ai gulçonte -“U pengova dhe u rrokullisa poshtë autobuzit. Gati sa nuk vdiqa”
Dhe shefi iu përgjigj- “Dhe për tu rrokullisur poshtë autobuzit tu desh dy orë?”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...