Tuesday, January 26, 2021

Seminare “Këshillim Karriere” në UET

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

IMG_7492Menaxherja e portalit për punësim www.duapune.com zonja Eljana Mete me nje pervojë të gjatë në fushën e Rekrutimit dhe punësimit si dhe me një periudhe të gjatë në “Këshillim Karriere” për studentë dhe jo vetëm, organizoi gjatë mujait Mars 2015 në Universitetin Europian të Tiranës paketën e seminareve për “Këshillim Karriere”  të dedikuara për studentët e viteve të fundit të këtij universiteti.

Qëllimi i këtyre seminareve është që të ofrojmë ndihmesën dhe udhëzimet përkatëse për studentët sa i përket zgjedhjeve të tyre të karrierës dhe për të vlerësuar profesionet e ardhshme dhe mundësitë më të përshtatshme për punësim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...