Sunday, April 18, 2021

Seminar Motivues: “Gruaja Shqiptare në Karrierë”, edicioni i tretë

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...
asscvvvv

Më datë 10 Tetor vjen një Seminar Motivues me në qendër FEMRËN, rolin dhe rëndësinë e saj në aspektin profesional….

Seminari “Gruaja dhe karriera”, me në qendër GRUAN, rolin dhe rëndësinë e saj në aspektin profesional ….një burim i rëndësishëm femëror i inteligjencës prodhuese është nevoja për të menaxhuar, pastaj është kapaciteti për të zotëruar në burime të ndryshme, që ndryshe në gjuhën e kompanive përkufizohet si “multitasking”, e që sot është një vlerë veçanërisht e çmuar…

Nëse një grua përfshihet në jetën profesionale, aderon gjithmonë qëndrueshmëri dhe vendosmëri – sipas Simona Scarpaleggia-

Ky seminar vjen me një mori folësish motivues, të cilët janë figura publike të arrira profesionalisht, që do të ndajnë përvojat e tyre me pjesëmarrësit, duke na ofruar çaste mbresëlënëse & emocione pafund.

Për më shumë vijoni leximin këtu: >>>Business Magazine<<<

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...