Tuesday, October 20, 2020

SCRUM fundamentals training, 22 – 23.10.2015, Protik, Tirana

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

scrumAITA and Protik are organizing a 2 day, SCRUM fundamentals training, on 22 – 23.10.2015, at the premises of Protik.

 Objectives:

  • Understanding the business case for Scrum, the core Scrum framework, and the raw ingredients for bootstrapping Scrum in your organization;
  • Create understanding of the benefits of using SCRUM for development of software applications;
  • Raise awareness for the specific values and roles in SCRUM;
  • Create understating of the use of SCRUM as a project management tool;
  • Understand the usage of various SCRUM elements.

Topics

Problems with traditional Software Development Methodology (Waterfall)  The Sprint Backlog
Definition of SCRUM Sprint Planning
Agile Manifesto Daily SCRUM meetings
SCRUM Values Sprint Review
SCRUM Roles Sprint Retrospective
Flow and Rhythm  The Sprint
Project Management and Scrum Release Planning and Velocity
The Product Backlog  Burn Charts

 

If you have any questions, please do not hesitate to contact us at [email protected] or contact on 069 40 47 901.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...