Saturday, October 24, 2020

Rruga drejt suksesit profesional

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

success1.Jini autentik

Vazhdoni të bëni atë që dëshironi, dhe luftoni për të qënë më i miri. Qëndroni i fokusuar për të bërë atë që dëshironi, bëni një përqasje të asaj që ju jeni  me misionin e një organizate ose corporate, ky do të ishte dhe suksesi juaj.

2. Prano realitetin dhe pashmangshmërinë e ndryshimit

Pranoni se disa gjëra nuk janë në kontrollin tuaj, dhe përqëndrohuni në ato gjëra që ju i keni në kontroll.

3. Mbani lidhjet tuaja të tanishme dhe të gjalla

Mos lejoni që të humbisni në punën tuaj. Lejoni kohë vetes që të ketë dhe kafe me njerëz të njohur, me kolegë, të mbani kontakte të reja biznesi. Rrjeti juaj i të njohurëve është shumë i rëndësishëm dhe kërkon kohën e vetë të mirëmbajtjes.

4. Përdorni krijmtarinë tuaj për të qënë krijues

Si mund të përdoni aftësitë tuaja në një mënyrë të re për të zgjidhur problemet më të vështira të kompanisë suaj? Si mund të rindërtoni përvojën tuaj për  t’iu përgjigjur vështirësive në një mënyrë bindëse?   Një këshilltar karriere mund t’ju ndihmojë të njihni anët tuaja të forta kryesore duke ju dhënë një prespektivë të re dhe më krijuese.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...