Rreth nesh

Duapune.com është konceptuar si një pikë takimi e kërkesave dhe ofertave të tregut të punës, ku punëkërkuesit dhe punëdhënësit gjejnë njeri-tjetrin.

Duapune.com i krijon punëkërkuesit një mundësi më tepër, për të bërë të njohur eksperiencën, kualifikimet dhe interesin e tyre për punë. Mjafton të ndiqen disa hapa të thjeshtë për tu bërë pjesë e bazës së të dhënave të Duapune.

Duke u regjistruar, ju shndërroheni në kandidatë të mundshëm, keni mundësi të shikoni ofertat e punës, të aplikoni për to si dhe të jeni vazhdimisht të informuar me të rejat që do t’ju dërgohen.  Ndoshta këtu mund të gjeni punën e dëshiruar !

Duapune.com i vjen në ndihmë të gjithë kompanive punëdhënëse për të publikuar ofertat e tyre të punës. Ju mund të përfitoni nga baza e të dhënave e CV-ve  për të zgjedhur kandidatët e dëshiruar.

www.duapune.com është i thjeshtë në përdorim, por gjithësesi ju do të keni asistencën e duhur me staf dhe sherbime profesionale.

Ju faleminderit,

Broshurën mund ta shkarkoni ketu

Ekipi i Duapune.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *