Sunday, April 18, 2021

Rreth DuaTrajnim

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

duatrajnimDuatrajnim.com është një portal dedikuar edukimit të vazhdueshëm profesional. Qëllimi ynë është të lëhtësojë komunikimin midis individëve të cilët kërkojnë trajnime profesionale dhe kompanive të trajnimit në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Duke krijuar profilin tuaj përmes rregjistrimit, ju keni mundësi të kërkoni informacion rreth trajnimeve profesionale, të zgjidhni trajnimin që plotëson nevojat tuaja dhe të aplikoni drejtpërdrejtë në kompaninë ofruese. Duatrajnim.com është një shërbim online i ri, i cili së bashku me duapune.com rrit efektivitetin e kërkimit dhe aplikimit për krijimin e rrugës tuaj të karrierës.

Rregjistrimi në duatrajnim.com ju mundëson :

– Të krijoni profilin tuaj
-Të kërkoni trajnime cilësore
– Të zgjidhni fushën tuaj të interesit dhe kompaninë
– Të ruani trajnimet e preferuara
– Të aplikoni drejtpërdrejt tek kompania ofruese
– Të informoheni për profilin e kompanisë
– Të sugjeroni trajnime
– Të merrni lajmërime mujore

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...