Sunday, January 17, 2021

Rregullat si të organizojmë takime pune online

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

online Interview  Kur keni një ekip pune të shpërnadarë në pjesë të ndryshme të botës, ku dhe koha është e ndryshme komunikimi me ta bëhet i vështirë. Ekipet globale përpiqen të organizojnë dhe përfitojnë takime efektive edhe pse në distancë. Largësia nuk është një justifikim për rregullsinë e mbarëvajtjes së takimeve jo rezultative, sepse egzistojnë mënyra efektive të cilat shmangin parregullsitë për organizimin e këtyrë takimeve. Më poshtë janë dy politika që mund të bëjnë më të lehtë takimin e ekipit tuaj të shpërndarë:

1. Shpërndani kohën e takimit. Nuk është e drejtë për të detyruar disa njerëz të marrin gjithmonë telefonatë për takim dhe komunikim online në 03:00 të mëngjesit sipas orës lokale ku ndodhet, vetëm se ky është orar i përshtatshëm për pjesën tjetër të kolegëve që janë në pjesë të tjera të botës. Koordinoni kohën e takimit tuaj në mënyrë që të gjithë të mund të kenë mundësinë të marrin peshën shqetësuese në një kohë të përshtatshme.
2. Të gjithë së bashku ose të gjithë të veçuar. Dinamika e një takimi mund të bjerë poshtë nëse disa njerëz mund të kontaktojnë dhe të flasin me njëri-tjetrin në mënyrë personale dhe jo në komunikim në grup njëkohësisht. Në qoftë se një person është i ndarë nga pjesa tjetër, të gjithë të tjerët do të pyesin për të dhe do ta presin të vijë në takim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...