Friday, October 23, 2020

Risitë e duapune.com në Panairin “Go Pro”

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Foto PanairiDuapune.com morri pjesë në panirin “Go Pro” që u zhvillua në datat 28, 29, 30 dhe 31 maj 2015 në mjediset e Expo City në autostradën Tiranë Durrës. Panairi kishte si qëllim prezantimin e institucioneve dhe kompanive private në fushën e edukimit, trajnimit, praktikave mësimore, programeve të ndryshme për edukim dhe punësimin. Duke iu referuar edhe tematikës së organizimit të panairit duapune.com u prezantua me risi të reja në tregun e punësimit. Në stendën e duapune.com u prezantua publikimi i Gazetës duapune.com online, Numri 1 i “Indeksi i Punësimit 2009 – 2014”, si dhe version më i ri i portalit duapune.com në android.

Në 4 ditët e panairit pati aktivitete dhe prezantime të ngjeshura nga kompanitë pjesëmarrëse mes të cilave duapune.com prezantoi dhe informoi të gjithë të pranishmit për risitë në treg dhe shërbimet e tjera të konsoliduara që tashmë janë në shërbim të punëdhënësve dhe punëkërkuesve tek portali duapune.com

Kryeministri Z. Edi Rama, Ministrja e Arsimit Znj. Lindita Nikolla dhe shumë zyrtarë  të tjerë përshëndetën paniarin dhe vizituan stendën e duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...