Sunday, February 28, 2021

Ri-infektimi i Coronavirus: Imuniteti !

Duhen lexuar

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

Edhe pse ka kaluar kohë që nga fillimi i pandemisë, tek  njerëzit, por edhe tek vetë mjekët është shfaqur një frikë ri infektimi. Pavarësisht se jemi një përqindje e vogël e miliona njerëzve të infektuar, a duhet të shqetësohemi? Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje së pari do të duhet të adresojmë pyetjen se çfarë kuptojmë nga imuniteti.

Si funksionon imuniteti?

A mund të infektohemi për herë të dytë?

Sa duhet të shqetësohemi?

Lexoni në vijim duke klikuar më poshtë.

BusinessMag: https://businessmag.al/ri-infektimi-i-coronavirus-gjithcka-qe-dime-deri-me-tani/

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...