Thursday, February 25, 2021

Realizoni takime të vlefshme

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

Diverse business group meetingNjë nga ankesat e zakonshme të punonjësve ka të bëjë me humbjen e kohës nëpër mbledhje dhe takime jo frytdhënëse. Megjithatë, takimet janë një nga mënyrat më të drejtpërdrejta dhe të rëndësishme për të verifikuar apo marrë punën e kryer. Dhe ndërkohë për të mos i humbur kohë punonjësve apo klientëve tuaj, ndiqni hapat e mëposhtme për ta bërë takimin tuaj të vlefshëm për të pranishmit:

1. Takoni pak persona. Ftoni të jenë të paranishëm në takim vetëm personat të cilët mund të kenë ndikim të drejtpërdrejtë në arritjen e objektivave të caktuara.
2. Përgatisni një axhendë. Pa një axhendë, ju do të shpenzoni kohë duke mos arritur atë që doni. Kur keni një axhendë për takimin ju do të dini të mirëmenaxhoni kohën dhe të arrini qëllimin e takimit.
3. Të jeni të kujdesshëm me kohën. Mos nënvlerësoni asnjëherë kohën. Mbani takimin sa më shkurt të jetë e mundur, derisa të arrini objektivat e tij. Nëse shkoni vonë në takim, nuk do ishte e këndshme të mbani punonjësit më gjatë, por planifikoni të vazhdoni me takimin e radhës.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...