Thursday, October 22, 2020

Raporti & Platforma e “Dekodimit të Talenteve Globale”

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

decoding digital talent

Lajm i mirë nga duapune.com dhe The-Network për kompanitë kudo në botë

Ekipi i duapune.com dhe ekipi i
The-Network dëshirojnë t’ju njoftojnë mbi publikimin e Raportit të “Dekodimit të Talenteve Globale” (Decoding Digital Talent) dhe “Platformën e të dhënave GTS” (GTS Data Tool); të dyja, pjesë e serisë së “Dekodimit të Talenteve Globale”.

#duapune bashkëpunoi me Boston Consulting Group (BCN) për Shqipërinë dhe Kosovën nëpërmjet The-Network për realizimin e pyetësorit global “Decoding Digital Talent”. Së shpejti, në një aktivitet të vecantë në Tiranë do të shpallen dhe rezultatet e pyetësorit për Shqipërinë.

1 / Raporti i “Dekodimit të Talenteve Globale”

Shumë biznese kanë nevojë për punëtorë të kualifikuar dhe të gjitha duan të rekrutojnë profesionistin më të mirë në botë, por informacioni se ku saktësisht mund t’i gjejnë ata dhe si t’i tërheqin për t’iu bashkuar kompanive të tyre mund të jenë pjesë e një procesi të ndërlikuar.

A e dini se njerëzit me aftësi dixhitale të një niveli ekspert janë më të gatshëm sesa jo-ekspertët për të lëvizur në një vend të ri për punë?

Raporti “Decoding Digital Talent”, vjen si rezultat i një studimi të mbi 27,000 njerëzve në 180 vende me njohuri të niveli ekspert në aftësi të tilla si programimi dhe zhvillimi i uebit, zhvillimi i aplikacioneve mobile, inteligjenca artificiale si dhe robotika dhe inxhinieria. Raporti i DDT adreson nevojën që bizneset, qytetet dhe qeveritë në të gjithë botën kanë për të kuptuar më mirë se si dhe ku të vendosin dhe të gjejnë ekspertët dixhitalë.


2 / Platforma e “Dekodimit të Talenteve Globale”

Platforma e “Dekodimit të Talenteve Globale” është e lehtë për t’u përdorur nga kompanitë për të identifikuar karakteristikat unike të fuqisë punëtore në vende të caktuara duke siguruar të dhëna cilësore mbi tendencat aktuale të lëvizshmërisë, preferencat e punës dhe informacione të tjera të fuqisë punëtore.

Kjo platformë u jep mundesinë kompanive të kuptojnë tregjet e veçanta të punës si dhe profesionistët e kërkuar.

Platforma është ndërtuar  për përdoruesit e përditshëm të biznesit dhe nuk kërkon aftësi teknike. Brenda pak minutash ju mund të gjeneroni dhjetra pika të dhënash nga opsionet e kërkimit tuaj dhe do të jeni në gjendje të përfitoni 2 lloje raportesh:

– Profilet e vendit dhe kandidatët në vendin tuaj
– Kandidatët e synuar që janë të gatshëm të lëvizin në vendin tuaj

Jemi krenarë për këtë bashkëpunim cilësor dhe që kompania jonë duapune.com jep kontributin e saj jo vetëm në nivel lokal, rajonal por edhe global.

Për më shumë informacion, vizitoni: https://www.the-network.com/global-talent-survey/

 

#duapune #pune #kerkojpune #work #job #office #company #dayjob #photooftheday #business #careerchange #dreamjob #hiring #needajob #jobposting #hr

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...