Tuesday, May 18, 2021

Pyetjet më absurde gjatë intervistës së punës

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

fresher interview questionsNdodh shpesh që rekrutuesit të bëjnë pyetje të çuditshme.
Këto janë 9 pyetjet më absurde të bëra (me të vërtetë) gjatë intervistave në disa prej kompanive më të rëndësishme në botë.

1. Nëse gjermanët do të ishin populli më i gjatë në botë, si do ta vërtetoje? – pyetje nga HP për kandidadët e pozicionit të Product Marketing Manager.

2. Në sa mënyra të ndryshme mund të mbledhësh ujin nga një liqen dhe ta sjellësh nga fundi i malit deri në majë? – pyetje për kandidadët për pozicionin e inxhinerit për Disney Resort.

3. Sa para kanë harxhuar për benzinën banorët e Dallas-it në vitin 2008? – pyetje e bërë nga American Airlines për kandidatët për pozicionin e Revenue Manager.

4. Sa persona po përdorin Facebook-un në San Francisco në orën 14.30 të të premtes?– pyetje nga Google për kandidatët për pozicionin e Vendor Relationship Manager.

5. Të magjeps jeta? – pyetje nga Ernst&Young për kandidatët për pozicionin e analistit fiskal.

6. Çfarë mendon për statujat që njerëzit vendosin nëpër bahçe? – pyetje nga zinxhiri i dyqaneve tregtues tw ushqimit bio Trader Joe’s për kandidatët për pozicionin e shitësve.

7. Mahatma Gandhi do të mund të krijontë një software të mirë inxhinierik? – pyetje nga Deloitte&Touche për kandidatët për pozicionin e analistit.

8. Dhoma, tavolina, makina: cilën pastron më parë? – pyetje nga zinxhiri ndërkombëtar i ëmbëltoreve Pinkberry për kandidatët pë pozicionin e shefit të sallës.

9. Çfarë zgjidhje do të gjeje për të shuar urinë në botë? – pyetje e bërë nga Amazon për kandidatët për pozicionin e Software Developer.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...