Tuesday, May 18, 2021

Pyesni veten para se të shikoni për një punë të re

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

thjeshtKur jeni jashtë mjediseve të punës apo dëshironi të ndryshoni punë, përpiquni të mendoni se çdo të ishte përvojë e vlefshme për jetën tuaj. Asnjëherë nuk është vonë për të filluar diçka dhe për të pyetur veten, “Çfarë dëshiroj të jem në të ardhmen”? Më poshtë janë tri pyetje, të cilat mund tja drejtoni vetes për të kuptuar se çfarë dëshironi për të ardhmen tuaj:

1. Çfarë talenti kam? Disa talente tuaja janë të dukshme që kur ju jeni shumë të rinj, kurse të tjerat shfaqen me kalimin e kohës. Kështu që përpiquni të kuptoni se cili talent është më i mirë për ju.
2. Çfarë aftësish duhet të kem? Aftësitë janë të ndryshme nga talentet, ato mund të përfitohen nga të mësuarit dhe praktika në jetë. Vlerësoni aftësitë që keni zhvilluar dhe përfituar gjatë viteve.
3. Çfarë ju frymëzon më tepër? Kuptoni se çfarë ju motivon për të arritur më tepër për vetën tuaj. Kurdo që të jetë e mundur,  ju duhet të gjeni një mënyrë për të bërë atë që vërtet dëshironi të bëni.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...