Friday, January 22, 2021

Pyesni punonjësit tuaj për ide të reja në rritjen e biznesit tuaj.

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Rritja e biznesit tuaj është shumë e vështirë në ketë ekonomi,por shumë e rëndësishme për ti mbijetuar tregut. Kërkoni Ide rritjeje nga burime te shumëllojshme inovative-pyesni punonjeësit  tuaj.Filloni duke paraqitur vizionin tuaj mbi atë që doni të arrini.Me pas bëni një listë me burimet e kompanisë tuaj,shikoni mundësite,dhe identifikoni trendet e reja në treg.Ne këtë mënyrë,jo vetëm do të keni një burim te sigurt iderash,por do të siguroni një angazhim te punonjësve në të ardhmen e kompasnisë…(marrë nga HBSP Korrik 2009)

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleConfuci për punën
Next articleSuksesi
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...