Wednesday, January 27, 2021

Puno ne Berlin ose Munich

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Aktualisht ne duapune.com jane te shpallura dy njoftime per mundesi punesimi ne Gjermani, perkatesisht ne qytetet Berlin dhe Munich. Nese je duke kerkuar nje eksperience pune jashte dhe i perket profilit te kerkuar, mos hezito te aplikosh.

Konkretisht kerkohet:

Intership per Studentet e UBT (Munich)

Kompania e rekrutimit nderkombetar Alxher Services hap vende te reja vakante per punesim te Studenteve te Univeristeteve te Bujqesorit ne Gjermani.
Intershipet konsistojne ne punesimin e studenteve ne femra te prodhimit shtazor ose bimor ne periudha 6mujore dhe 1vjecare.  
*GJERMANI intership 1-vjecar 30 vende vakante (djem&vajza, ciftet jane te avantazhuara):

  • Page baze 9euro/ore   Oret minimale te punes: 30 ore/jave 
  • Oret makismale: sipas deshires  
  • Puna konsiston ne perkujdesje te kafsheve (prodhim bulmeti) ne ferma te ndryshme.
  • Studentet duhet te kene mbaruar 2 vitet e para te Bachelor.
  • Te njohin mesatarisht gjuhen angleze ose gjermane.
  • Te zoterojne patenten e makines (kusht pet meshkujt, opsionale per femrat).
  • Te studiojne dege qe permbajne prodhim shtazor ose te produkteve te qumeshtit.

Per aplikime merrni kontaktin e-mail ne duapune.com, nepermjet ketij linku: https://www.duapune.com/jobs/intership-per-studentet-e-ubt

Pune sezonale ne Gjermani (Berlin)

Agjensia e punesimit nderkombetar Alxher Services ka hapur regjistrimet per punesimin sezonal 3 mujor ne Gjermani ne veren e ardhshme per te gjithe te rinjte dhe te rejat te cilat jane:

– Studente aktual
– Studente ne stazh
– Te diplomuar se fundmi

Gjate programit 3 mujor te gjithe studentet perjetojne eksperiencen e punes dhe jeteses ne nje nga shtetet me te kerkuara Europiane, kalojne nje vere me grupin e tyre shoqeror ndryshe nga e zakonshmja ,krijojne njohje te reja me studentet e tjere nderkombetare dhe fitojne te ardhura te mira.

Pozicionet e mundshme te punes:
– Fabrika/Warehouse (punesimi me i kerkuar)
– Aeroport
– Hoteleri

Pagat baze fillojne nga 10,15euro/ora me mundesi pune me orare shtese dhe fundjavave (25% me shume).

Kompania ju ofron:
– Realizimin e te gjitha procedurave
– Organizimin e udhetimit ne grupe
– Asistence ne Gjetjen e akomodimit
– Asistence ne kthimin e taksave
– Udhezim rreth jeteses, transportit, kushteve te punes etj

*U bejme me dije se per arsye te rregullores se re punesimet nuk realizohen me cdo muaj por vetem ne vere, duke qene se nr i aplikimeve eshte i larte aplikimet hapen ne kete periudhe per t’i krijuar mundesine atyre qe deshirojne te rezervojne vendin e tyre.

Per aplikime merrni kontaktin e-mail ne duapune.com, ne kete link: https://www.duapune.com/jobs/pune-sezonale-ne-gjermani

Ju urojme sukses ne aplikim!

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...