Wednesday, October 21, 2020

Punët online nga shtëpia ose punët “remote”. Ju njohim me disa.

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

apliko tani

Kompanitë që po rekrutojnë tani në duapune.com janë në pritje të aplikimeve tuaja. Është koha të bëheni të dukshëm dhe të rrisni mundësitë tuaja për punësim.

Në duapune.com ju mund të gjeni më shumë se 20 pozicione pune online nga shtëpia ose siç quhen ndryshe punë “remote”. Ne ju prezantojmë me disa prej tyre:

 

 1. Agjentë të gjuhëve të huaja si Anglisht/Gjermanisht

https://duapune.com/jobs/agjent-te-gjuhes-gjermane-prishtine

https://duapune.com/jobs/agjent-te-gjuhes-angleze-prishtine

 1. Mësues të gjuhës angleze:

https://duapune.com/jobs/online-english-teacher-work-from-home

 1. Remote WordPress and HTML/CSS Developer:

https://duapune.com/jobs/remote-wordpress-and-htmlcss-developer

 1. Remote Marketing Specialist:

https://duapune.com/jobs/remote-marketing-specialist

 1. Digital Marketing & Social Media Manager:

https://duapune.com/jobs/digital-marketing-social-media-manager

Kriteret më të kërkuara tek kandidatët potencial duhet të jenë të pajisur me mjetet e nevojshme si:

 • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze dhe/ose Gjermane apo Italiane
 • Disponibilitet për komunikime online brenda një orari të caktuar
 • Aftësi për të përdorur mjetet teknologjike dhe softëarët e nevojshëm për komunikimet online
 • Përgjegjshmëri për arritjen e objektivave dhe raportimet
 • Të keni shkathtësi në komunikim
 • Fleksiblitet dhe përqendrim
 • Energjik dhe i motivuar për punë në grup.

Të jenë të pajisur me:

 • PC/Laptop,
 • Headphones, të preferueshme voip (usb) supported,
 • Internet

 

dupune.com

Miku juaj pë punë dhe karrierë

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...