Wednesday, April 21, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (8-06-2015)

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Duapune-E-HENEElektricist / Inxhinier ne laborator Fier     https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektrik/htt-high-tech-tests/fier/elektriciste-inxhiniere-ne-laborator-16155

Physician    https://duapune.com/jobs/inxhinier/itbm-group-llc/camp-novo-selo-kosove/physician-16184

Juriste    https://duapune.com/jobs/jurist/dast-sha/tirane/juriste-15987

Data Analyst     https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-analyst-16171

Specialist i Departamentit te Marketingut https://duapune.com/jobs/marketing/carrefour/tirane/specialist-i-departamentit-te-marketingut-16165

Oficer Kredie pranë Degës së Shoqërisë FAF sh.a., Berat    https://duapune.com/jobs/specialist/shoqeria-e-pare-financiare-e-zhvillimit-faf-sha/berat/oficer-kredie-prane-deges-se-shoqerise-faf-sha-ber

Specialist Shitjesh    https://duapune.com/jobs/shitje/abissnet-sha/tirane/tirane-specialiste-shitje-16177

Arketar/Shites Durres      https://duapune.com/jobs/shitje/merja-outlet-shpk/durres/arketarshites-durres-16137

Pergjegjes Turni    https://duapune.com/jobs/specialist/coca-cola-bottling-shqiperia-shpk/tirane/pergjegjes-turni-16172

Operatori telefonici nel settore bancario  https://duapune.com/jobs/operator/parr-shpk/tirane/parr-shpk-cerca-operatori-telefonici-nel-settore-b

Operatore Telefonico       https://duapune.com/jobs/shitje/bd-call/tirane/operatore-telefonico-16181

Operatore Telefonico     https://duapune.com/jobs/operator/intercom-data-service-vlore/vlore/operatore-telefonico-16139

Operatore, shitese       https://duapune.com/jobs/inxhinier-telekomunikacioni/mobilnet/tirane/operatore-shitese-16179

Operatori     https://duapune.com/jobs/operator/future-generation-shpk/tirane/future-generation-cerca-per-la-nuova-campagna-50-o

Prestar me makine me CAD      https://duapune.com/jobs/industria-mekanike/arantos-shpk/tirane/prestar-me-makine-me-cad-16151

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...