Monday, October 19, 2020

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (7-3-2016)

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Duapune-E-HENE

1 Administrator i Përgjithshëm (CEO) https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/duapune/tirane/administrator-i-pergjithshem-ceo-19265
2 Drejtori i Financës dhe Kontabilitetit (CFO) https://duapune.com/jobs/financier/duapune/tirane/drejtori-i-finances-dhe-kontabilitetit-cfo-19266
3 CRO/ Drejtues i Njësisë së Administrimit të Riskut https://duapune.com/jobs/administrim-biznesi/duapune/tirane/cro-drejtues-i-njesise-se-administrimit-te-riskut-
4 Auditues i Brendshem https://duapune.com/jobs/financier/duapune/tirane/auditues-i-brendshem-19271
5 Project Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/axis-group-holding-albania/tirane/project-manager-19244
6 Business Development Manager https://duapune.com/jobs/menaxhim/axis-group-holding-albania/tirane/business-development-manager-19261
7 Telemarketer Representative https://duapune.com/jobs/specialist/axis-group-holding-albania/tirane/telemarketer-representative-19262
8 Translators https://duapune.com/jobs/perkthyes/axis-group-holding-albania/tirane/translators-19263
9 Sales Campaign Coordinator https://duapune.com/jobs/koordinim-projektesh/telekom-albania/tirane/sales-campaign-coordinator-19299
10 Computer Science/IT Professors https://duapune.com/jobs/pedagog/fondacioni-logos/tirana/computer-scienceit-professors-19297
11 Experienced Auditor https://duapune.com/jobs/financier/procredit/tirane/experienced-auditor-19284
12 Web Developer https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/vj-online/tirane/web-developer-19281
13 Mësuese e Gjuhë Gjermane https://duapune.com/jobs/mesues/educational-business-links-albania/tirane/mesuese-e-gjuhe-gjermane-19279
14 Operatore https://duapune.com/jobs/operator/scs-selecta-customer-services/tirane/operatore-19264
15 Campagnia Solo Appuntamenti – Per Operatori e Team leader https://duapune.com/jobs/operator/business-call/tirane/campagna-solo-appuntamenti-per-operatori-e-team-le
16 Specialist research https://duapune.com/jobs/specialist/alen-co-shpk/tirane/specialist-19256
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...