Sunday, January 24, 2021

Punët më të reja të ditës tek duapune.com (7-07-2015)

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Duapune-E-MARTESenior Developer         https://duapune.com/jobs/programues-ne-web/consulcesi-service-shpk/tirane/senior-developer-16539

Junior Software Developer        https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/gdi/tirane/junior-software-developer-16542

Web Engineer – Technical leader       https://duapune.com/jobs/inxhinier-elektronik/consulcesi-service-shpk/tirane/web-engineer-technical-leader-16538

Data Analyst      https://duapune.com/jobs/administrator-te-dhenash/consulcesi-service-shpk/tirane/data-analyst-16537

Web Developer Backend       https://duapune.com/jobs/informatike-ekonomike/consulcesi-service-shpk/tirane/web-developer-backend-16546

Web designer         https://duapune.com/jobs/dizajner/consulcesi-service-shpk/tirane/web-designer-16543

Native English speaking Teacher      https://duapune.com/jobs/mesues/consulcesi-service-shpk/tirane/native-english-speaking-teacher-16545

Team Leader        https://duapune.com/jobs/statisticien/consulcesi-service-shpk/tirane/team-leader-16547

Assistente di Direzione       https://duapune.com/jobs/sekretarasistent-zyre/consulcesi-service-shpk/tirane/assistente-di-direzione-16541

Responsabile Call Center Commerciale        https://duapune.com/jobs/menaxhim-i-projekteve/consulcesi-service-shpk/tirane/responsabile-call-center-commerciale-16540

Operator telefonik – gjuhe italiane        https://duapune.com/jobs/oss-sisteme-te-mbeshtetjes-se-veprimeve/consulcesi-service-shpk/tirane/operator-telefonik-gjuhe-italiane-16536

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<